Charli

Banaś
11 października 2021

Charli to niespełna roczny dzieciak. Dzieciak kochany, ale  dzieciak nachalny. Zacałuje i zaliże każdego na swojej drodze.

Miłość do człowieka wyłazi mu uszami.  Wyłazi razem z energią, którą musi spożytkować. Charli to chłopak do ułożenia od zera. Uczy się i reaguje na głos i komendy. Wolno, ale koduje w główce co może, a co nie.

Ładnie już maszeruje na smyczy, ale zanim założycie obroże zdąży was dokładnie umyć swoim ciepłym mięciutkim języczkiem. Nie ciągnie, nie szarpie.  Jak na wyrośniętego dzieciaka bez ogłady to  spory sukces. Do psów różnie, nie zaczepia, ale odszczeknąć potrafi. Odnajdzie się w domu i mieszkaniu. Dziecko do wychowania potrzebuje wzorca i wsparcia w człowieku.

Charli z racji wagi i szczenięcego zachowania nie nadaje się do domu z małymi dziećmi. Zachowanie do kotów nie jest znane. Dla Charliego szukamy DOMU. Domu – nie podwórka, budy czy kojca. Charli domu wypatruje zza krat schroniskowego boksu w Jeleniej Górze. Do adopcji zostanie wydane zaszczepiany i wykastrowany.

Kontakt 607-524-509,  nasz pv.