Infor

22 grudnia 2020
Al
2 listopada 2020

INFOR nasz HASZY DZIADEK – określany na 10 -12 lat Infor od pierwszych chwil dał się poznać, jako kochany, przyjacielski i spokojny dziadek.Nie ma w nim cienia agresji do ludzi. Do zwierząt w hoteliku przyjacielski od pierwszych chwil. Infor jest w trakcie diagnostyki, ale jedno jest pewnie 10 lat to minimum. Nasz dziadek człapie sobie spokojnie w domu i całkiem żwawo na wybiegu z psami. W samochodzie bardzo grzeczny, ale sam nie wsiądzie, trzeba Dziadka wnosić.Póki co po schodach wchodzi sam bez widocznych problemów. Prawdziwy arystokrata z jedzeniem. Tymczasowa mamę na głowie staje aby Infor miał pełny brzuszek. Grymasi i kręci noskiem i wybrzydza.Noc przesypia, zachowuje czystość pod warunkiem zachowania stałych godzin wyjść.INFOR zamieszkał u naszej koleżanki fundacyjnej Urszuli w Szczecinie w Domowym Hoteliku dla Zwierząt Psi Lądek https://www.facebook.com/Domowy.Hotelik.psi.ladekJeśli chcecie pomóc INFOROWI na starość prosimy dzwońcie lub piszcie.