WILIAM – DOM DLA DZIADKA

5 maja 2022
Askan
12 października 2020

William do adopcji. Tak, nasz chłopak poszukuje domu. Określany na 10 lat. Z każdym dniem zaczynamy wątpić czy ma 10. W pełni sił, w pełni sprawny. Nie skarży się na nic, nic go nie boli, nie kuje i nie strzyka 😉 William waży 52 kg i to 52 kg uśmiechniętego w pełni sił szczęścia. Nasz WILLIAM już nie jest najsmutniejszym psem na świecie. W pierwszej kolejności zabieramy dziadki. Zabierając William nie nastawiałyśmy się na adopcję, ale na podarowanie godnej starości bardzo skrzywdzonemu psu. W schronisku ukazał się nam przerażająco smutny pies jakiego widziałyśmy. Dzięki wsparciu wirtualnej opiekunki Wiliam zamieszkał w hoteliku. Hotelik to nie dom, ale u cioci Kasi Wiliam dostał drugie życie. Zaczął się uśmiechać, a to jest bezcenne, przytył i razem z nami czeka na nowy DOM. Zobaczcie jak się zmienił, jak się uśmiecha i jak inny ma już wyraz oczu. Powolutku, małymi łapkami Wiliam poznaje, że człowiek to nie potwór, a życie bez krat i poniżenia psiej godności istnieje. Może ktoś z Was pokocha Williama. On czeka na nowe życie i nowy dom. William kocha kobiety, do mężczyzn na początku ma rezerwę. W samochodzie potrafi się zachować. Smycz zna. Jest dużym, silnym psem, ale ta kupa psiego szczęścia potrafi kochać. Do psów w większości neutralny. William jest spokojnym, grzecznym i ułożonym psem. Będzie i twoim obrońcą i PSYJACIELEM. William na nowy dom czeka w okolicach Sieradza.